bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,742.08 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,079.46 2.96%
bnb
BNB (BNB) $ 588.08 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 155.56 4.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.538354 0.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449675 3.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156354 4.60%

Texas Bank, Bitcoin Maaş Ödemelerini Destekleyecek

Texas Bank Bitcoin Maaş Ödemelerini Destekleyecek 1

Bitcoin çıktığı ilk günden beridir yeni finansal düzen kurma konusundaki devrimene emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Son olarak Texas merkezli Teksas merkezli Laredo Vantage Bank da geleneksel tasarruf planlarından uzaklaşmak amacıyla çalışanlarına şirketle birlikte bir Bitcoin (BTC) tasarruf planına sahip olmaları için yeni bir yol sunmayı planlıyor.

Texas Bank, Bitcoin Maaş Ödemelerini Destekleyecek

Texas Bank, Bitcoin’i Çalışanlarının Tasarruf Listesine Ekleyecek

NYDIG’nin Bitcoin Tasarruf Planı olan yeni program, Bitcoin’e basit bir yatırım aracı olarak hizmet etmeyi amaçlıyor. Bitcoin Tasarruf Planı, bankanın istekli çalışanlarının her maaş çekinin bir kısmını otomatik olarak Bitcoin’e dönüştürmesine izin verecek. Bitcoin daha sonra NYDIG’nin kurumsal düzeydeki saklama platformunda tutulur.

Çalışan programının uygulanmasının, bankayı Teksas eyaletinde çalışanlar için böyle bir tasarruf planı programına sahip ilk olmasa da ilk bankalardan biri haline getirdiği bildiriliyor.

Bankaya göre, yeni tasarruf programının lansmanı, Bitcoin’in finansal evrimini ve işletmelerin çalışanlara rekabetçi fayda paketleri sağlamak için nasıl tepki verdiğini örnekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala