bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,060.97 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.35 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 576.90 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 173.80 3.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521399 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479507 0.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152819 0.17%

Ted Cruz, Teksas’ın Bitcoin ve Kripto için Merkez Olmasını İstiyor

ted cruz teksasin bitcoin ve kripto icin merkez olmasini istiyorgd

Kripto para birimleri hemen hemen her ülkenin gündeminde yer almaya başladı. Bu ilerleme ile beraber ABD’li senatör Ted Cruz memleketi Teksas eyaletinin kripto geliştirmenin merkezinde olmasını istediğini belirtti.  

Ted Cruz: Teksas Bitcoin ve Kriptonun Merkezi Olmalı

The Block tarafından elde edilen bilgilere göre; ABD’li senatör Ted Cruz Bitcoin ve Amerikan Deneyi” adlı bir etkinlikte kripto ve Bitcoin (BTC) hakkında açıklamalarda bulundu. Ted Cruz, yaptığı açıklamada lider kripto para birimine inandığını ve Teksas’ın ilerleyen dönemlerde Bitcoin ve kripto konusunda dünyanın merkezi konumunda olmasını istediğini belirtti.

ted cruz teksasin bitcoin ve kripto icin merkez olmasini istiyorfgs
ABD’li senatör Ted Cruz

Cruz, Çin’in kripto konusundaki son baskısını açıklarken, konu ile ilgili olarakta şu ifadeleri kullandı:

Kontrol edemeyecekleri bir şeyi sevmiyorlar. Çoğu Demokratın bitcoin’i sevmemesinin tam nedeni bu. Bitcoin neden Elizabeth Warren’ı geceleri sağa sola savuruyor ve seğiriyor? Çünkü o, yapışkan küçük sosyalist parmaklarının banka hesaplarımızın her birindeki her kuruşunu kontrol edebiliyoruz.

Federal Rezerv Başkanı Joreme Powell’ın Senato Bankacılık komitesi başkanı Senatör Sherrod Brown ile çalışmasını daha da eleştirerek, “Merkez bankası dijital para biriminin korkunç bir fikir olduğunu düşünüyorum. Bunun çok tehlikeli bir fikir olduğunu düşünüyorum” dedi.

Son olarak ABD’li senatör daha önce Bitcoin satın alımı ile gündeme gelmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala