bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,183.20 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.81 1.94%
bnb
BNB (BNB) $ 593.45 1.77%
solana
Solana (SOL) $ 147.35 1.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532085 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459022 0.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.164117 3.76%

Senatör Lummis Bitcoin Konusunda Kararlı

Senator Lummis Bitcoin Konusunda Kararli 22

Kripto para sektörü oldukça dalgalı dönemlerden geçiyor. Doğal olarak bu durum, birçok düzenleyici kurum ve kişinin başta Bitcoin olmak üzere kriptolara karşı bir duruş sergilemesine neden oluyor. Ancak diğer taraftan bir kesim de Bitcoin‘in geleceğine oldukça inanıyor. ABD’li Senatör Cynthia Lummis de bu isimlerden biri ve Bitcoin destekli emeklilik planları konusunda kararlı.

Senator Lummis Bitcoin Konusunda Kararli

Senatör Lummis Bitcoin Konusunda Desteğini Sürdürüyor

Kripto paralar oldukça aktif bir dönemden geçerken hem fiyat hem de yatırımcı güveninde yaşanan düşüş, sektörün geleceğine ne yazık ki negatif etki ediyor. Kripto düzenleyici isimlerden gelen öneriler ise çoğu zaman birbiri ile çakışmaya başlamış durumda. Kripto desteği ile tanınan Cynthia Lummis ise Bitcoin’e verdiği destekte kararlı.

Kripto yanlısı Amerika Birleşik Devletleri Senatörü Cynthia Lummis, 12 Aralık’ta gerçekleştirdiği bir söyleşide kripto kışının BTC‘deki kararlılığını sarsmadığını ve varlığın Amerika Birleşik Devletleri 401(k) emeklilik planlarına dahil edilmesini hâlâ görmek istediğini belirtti:

“İnsanların emeklilik fonlarına Bitcoin’i ekleyebileceklerinden emin olmak konusunda çok rahatım, çünkü o diğer kripto para birimlerinden farklı”

Bununla birlikte Lummis, “Kişisel olarak, yalnızca 21 milyon Bitcoin çıkarılacağı için Bitcoin’in yükseleceğine inanıyorum. Bu arz kıtlığına dayalı kişisel bir inanç” diye ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala