bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,211.01 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.65 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 579.36 0.12%
solana
Solana (SOL) $ 173.57 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520311 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477273 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152964 1.55%

SEC Başkanı, Kripto Konusundaki Tutumunu Sürdürüyor

gary gensler 1

Barron’un haberine göre SEC Başkanı Gary Gensler’in yapacağı açıklamalar sızdırıldı. Kaynaktan elde edilen bilgilere göre; Gensler, kripto varlıkların bir çoğunu menkul kıymet, kripto borsalarının bir çoğunu da menkul kıymet borsası olarak görmeye devam ediyor. Gensler’in de bu tutumu, kripto platformlarının SEC’e kaydolmak zorunda kalacağı anlamına geliyor.

SEC Başkanı Kripto Konusunda Fikrini Değiştirmiyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto para piyasasında gündem yaratmaya devam ediyor. Kripto para piyasasındaki aldatıcı unsurlara olumsuz yaklaşımı ile bilinen Gensler’in bu yaklaşımını korunduğuna dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gensler’in yapacağı konuşma ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

sec baskani kripto konusundaki tutumunu surduruyorf

Gary Gensler, kripto para sektöründeki tarafından uzun süredir yaptırım yoluyla bu konuyu eleştirilmeye devam ediyor. Barron, Gensler’in yarın yapacağı açıklamadan alıntı yaptı: “Kripto endüstrisinde yer alan bazı kişiler, token’lar konusunda daha fazla rehberlik çağrısında bulundu. Mesajı beğenmemek, mesajı almamakla aynı şey değil

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala