bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,184.00 0.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.89 0.32%
bnb
BNB (BNB) $ 581.59 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 174.05 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522231 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482616 0.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155417 0.57%

Samsung Destekli Üniversite, Mezunları için NFT Dağıtacak

samsung destekli universite mezunlari icin nft dagitacak

NFT sektörünün giderek genişlemesi ile beraber birçok alanda kendisini göstermeye başladı. Bu kez bir NFT adımı da Güney Kore’nin Sungkyunkwan Üniversitesi’nden geldi. Teknoloji devi Samsung tarafından desteklenen Sungkyunkwan Üniversitesi kurumun yaklaşmakta olan çevrimiçi mezuniyet töreninde okul içi yarışmalarda kazanan üç öğrenciye NFT sertifikaları vereceğini duyurdu.

Samsung Destekli Üniversiteden NFT Adımı

Güney Kore’nin Sungkyunkwan Üniversitesi uzun süredir çeşitli araştırma projelerine destek veren teknoloji devi Samsung ile 1996 yılından beri ortak. Ayrıca Samsung üniversiteye; burs ve konaklama seçenekleri, uluslararası öğrencilere yönelik destek hizmetleri de yapıyor.

samsung destekli universite mezunlari icin nft dagitacak 2

NFT konusuna dönecek olursak Sungkyunkwan Üniversitesi, NFT sertifikalarının, aslını kaybetme riski veya sahte kopya korkusu olmadan resmi mezuniyet kanıtı olarak her zaman kullanılabileceğini söyledi. 

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Soongsil ve Chung-Ang Üniversitesi gibi Güney Kore üniversiteleri, NFT ve metaverse teknolojilerini mezuniyet hizmetlerine dahil etmek için yakın zamanda yerel blok zinciri geliştiricileriyle ortaklık kurdu.

Son olarak Sungkyunkwan Üniversitesi sadece NFT adımı ile sınırlı kalmayacak. Üniversite dijital dönüşümünün bir parçası olarak başka tür sertifikalar vermek için blok zinciri teknolojisini benimseyecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala