bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,245.09 7.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,675.96 19.73%
bnb
BNB (BNB) $ 602.23 4.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.36 9.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537089 5.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50056 7.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.164281 10.30%

Ripple yanlısı avukat John Deaton, SBF sempatizanlarını eleştirdi!

ripple fortress trust musterilerini yalniz birakmadir

Avukat ve kripto maksimalisti John Deaton, eski FTX CEO‘su Sam “SBF” Bankman-Fried’in destekçilerine sert çıkıştı.

Bir X (eski adıyla Twitter) gönderisinde Deaton,  SBF‘yi hata yapan iyi niyetli bir kişi olarak nitelendirenlerin insanların mali durumunu yönetmeye uygun olmadığını söyledi. Bu tür sempatizanların CBS’nin 60 Minutes programı gibi önde gelen televizyon programlarıyla yapılan röportajlar için dikkate alınmaması gerektiğini öne sürdü.

Deaton’dan SBF destekçilerine eleştiriler hız kesmiyor!

Kripto endüstrsine en net darbelerden birini vuran SBF, bazı kesimler tarafından desteklenmeye devam ediyor. Bu konuyu ele alarak eleştrilerini belirten Rippe yanlısı John Deaton, destekçiler hakkındaki önerileriyle gündem yarattı.

Bunun yanı sıra kripto topluluğu içinde bir bölünme ortaya çıktı; bazıları SBF’nin iddia edilen yatırımcı dolandırıcılık suçlamalarından derin endişe duyarken, diğerleri onu medyada olumlu bir şekilde göstermeye çalışıyor. FTX‘in iflas başvurusundan sonra bile SBF röportajlara katılmaya devam etti ve sıklıkla bir kripto kahramanı olarak tasvir edildi, bu da Web3 topluluğunun tepkisine yol açtı.

FTX, 7 milyar doların üzerinde varlığı başarıyla kurtardı. Fakat, SBF’nin cezalandırılmasının diğer sektör yenilikçileri için caydırıcı olması yönünde giderek artan bir çağrı var. Deaton ayrıca SBF’nin ebeveynleri Joseph Bankman ve Barbara Fried’i sorumlu tutma konusunda da kararlı.

FTX’in mevcut liderliği kendilerine karşı bir dava açmasına rağmen, hiçbir düzenleyici kurum SBF’nin ebeveynlerine karşı yasal işlem başlatmadı. Deaton, Bankman ve Fried’in oğullarının iddia edilen suçlarının tüm sorumluluğunu paylaştığına inanıyor; bu görüş sektördeki diğer kişiler tarafından da paylaşılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala