bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,686.87 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.75 1.22%
bnb
BNB (BNB) $ 576.41 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 172.88 0.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512881 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469391 2.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151381 2.80%

Ripple CEO’su: Ripple, Piyasa Düşüşüne Rağmen İş Alımlarına Devam Edebilecek

ripple ceosu ripple piyasa dususune ragmen ise almaya devam edebileceke

Kripto para piyasası zor günlerden geçerken birçok şirket bu düşüşten etkilenerek bünyesinde çalışanları işten çıkarmaya başladı. Bununla beraber Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da kripto para piyasalarında yaşanan bu büyük düşüşü değerlendirdi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Piyasa Değerlendirmesinde Bulundu

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse‘a göre piyasa uzun vadede yükseliş hissini sürdürüyor. Ona göre kripto para birimleri sonunda finansal sistemin bütünleyici bir parçası olacak. Ayrıca Garlinghouse, en eski kripto şirketlerinden biri olan Ripple’ın, deneyimli yöneticilere sahip olarak, uzun vadeye odaklanarak ve şeffaf çalışarak ayı piyasası düşüşlerini atlatmayı başardığını söyledi.

Birçok kripto şirketi işe alımını durdurmuş veya personel sayısını küçültmeye başlamış olsa da Ripple önemli bir nakit dengesi sağladıktan sonra ayı piyasasında bile çalışan sayısını artırabileceğini söylüyor.

Ripple CEO’su resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bugün gibi günler asla görmeyi umduğunuz şeyler değildir, özellikle. kripto kadar inanılmaz yetenekli bir endüstride. Sektöre yeni katıldıysanız ve böyle bir gerileme görmediyseniz, bunun da geçeceğini bilin yıllardır birkaç kez düşüş yaşayan birinin tavsiyesi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala