bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,194.74 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.58 1.37%
bnb
BNB (BNB) $ 573.35 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 169.06 2.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509218 2.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467477 2.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148672 3.01%

Qredo, Şirketini FATF Kurallarına Uyumlu Hale Getirmeyi Planlıyor

qredo sirketini fatf kurallarina uyumlu hale getirmeyi planliyora

Kripto para saklama şirketi Qredo, dijital varlıkları Mali Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından belirlenen, kara para aklamayla mücadele (AML) rehberliği ile uyumlu hale getirmeyi amaçlıyor.

Bilindiği üzere FATF, sanal varlık servis sağlayıcıları (VASP’ler) olarak bilinen kripto işlemlerini gerçekleştiren firmaları 2019′ da kendi sahasına dahil etti.

Kripto Saklama Hizmeti Qredo, FATF Kurallarına Uyum Sağmak İstiyor

CoinDesk‘in haberine göre; kripto para saklama şirketi Qredo‘un uyumluluk başkanı Ben Whitby, Qredo yaklaşımının birçok firmanın zaten aşina olacağı birçok Bloclchain analiz aracına bağlanması açısından da faydalı olduğunu söyledi. Buna Chainalysis, Elliptic, TRM Labs, ComplyAdvantage, Coinfirm, VASPNet ve Crystal Blockchain dahil olduğunu da belirtti.

qredo sirketini fatf kurallarina uyumlu hale getirmeyi planliyorad

Kripto para saklama şirketi Qredo‘nun uyumluluk başkanı Ben Whitby konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bir icra kurumundan soruşturma yapılması durumunda, bir işlemin doğru kontrollerin yapıldığını tam olarak kanıtlayabilirsiniz; Günlükleri çekmek ve bir sürü acı verici çapraz referans ve uzlaşma yerine, hepsi orada.

Kısa süre önce Qredo, riskten korunma fonu yöneticisi Dan Tapiero’nun kripto yatırım şirketi 10T Holdings’in liderliğindeki A Serisi turunda, 80 milyon dolar yatırım almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala