bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,607.51 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,894.91 2.50%
bnb
BNB (BNB) $ 573.34 3.79%
solana
Solana (SOL) $ 144.18 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503251 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431512 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148916 1.20%

Polygon ve Filecoin, NFT ve Metaverse için İş Birliği Yaptı

Polygon ve Filecoin NFT ve Metaverse için İş Birliği Yapti

Blockchain sektörü yep yeni satın alım ve iş birliği haberleri ile tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Son olarak Filecoin ve Polygon Studios, NFT‘ler, oyunlar ve metaverse alanında büyümeyi teşvik etmek için iş birliği yaptıklarını duyurdu.

Filecoin ve Polygon, NFT ve Metaverse Alanına Odaklanacak

Polygon, Ethereum Blockchain ağı için layer-2 ölçeklendirme çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Son dönemde NFT ve metaverse alanında da adını sık sık duymaya başladığımız Polygon Studios, bu yeni iş birliği ile birlikte çalışmalarını hızlandıracağa benziyor.

Polygon ve Filecoin NFT ve Metaverse için İş Birliği Yapti 1

Yayımlanan resmi duyuruya göre bu iki ekosistem, Polygon ağındaki geliştiricilerin ve NFT projelerinin Gezegenler Arası Dosya Sistemi ( IPFS ) ve Filecoin ile entegre olmasına yardımcı olmayı amaçlayan öğreticiler, entegrasyon hibeleri ve hackathon’lar geliştirecek.

Hatırlarsanız yine benzer bir şekilde Filecoin ve Polygon Ağustos-Kasım 2021 arasında süren Mars Hackathon’u ortaklaşa organize etmişti. Sanal hackathon, depolama, metaverse, eğlence gibi kullanım durumları dahil olmak üzere Filecoin-Polygon köprüsünü kullanarak yeni uygulamalar oluşturmak için 1.500’den fazla geliştiricinin bir araya gelmesine olanak tanımıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala