bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,270.88 2.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.67 0.90%
bnb
BNB (BNB) $ 562.63 0.73%
solana
Solana (SOL) $ 138.71 3.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519742 0.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457384 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132919 2.78%

Paysafe, Binance’ten Euro Banka Havalelerini Artık Desteklemeyecek

binance birlesik krallik yan kurulusunun fcadaki kaydini geri cektire

Kripto para borsaları yaptıkları çalışmalar ve açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Binance de son dönemde oldukça gündemde yer alıyor. Bu kez Binance bankacılık ortağı Paysafe aracılığıyla kendi kripto para borsasına ve borsasından euro cinsinden banka havalelerine erişimini kaybedecek.

Paysafe, Binance’teki Euro Banka Havalelerini Desteklemeyeceğini Açıkladı

Paysafe, 25 Eylül’den itibaren Tek Euro Ödeme Alanı ağı aracılığıyla Binance’e ve Binance’ten euro banka havalelerini artık desteklemeyecek. Paysafe, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Stratejik bir incelemenin ardından, gömülü cüzdan çözümümüzü bölge genelinde Binance’e sunmayı bırakma kararı aldık. Paysafe ve Binance, önümüzdeki birkaç ay içinde bu hizmeti sonlandırmak için düzenli ve adil bir süreci karşılıklı olarak uygulamaya çalışıyor.

binance alman duzenleyici bafin tarafindan reddedildir 1

Binance, bu ay Belçikalı yetkililerin yerel operasyonları durdurma emri verdiği ve Fransız savcıların onu ağırlaştırılmış kara para aklama nedeniyle soruşturduğu Avrupa’da zaten baskı altındaydı. Araştırma şirketi Kaiko’nun 20 Haziran’da yaptığı açıklamaya göre, avro cinsinden kripto ticaretindeki payı bu yıl yüzde 13’e düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala