bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,445.53 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.30 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.79 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 158.92 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515401 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458564 1.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15021 3.91%

Oyna-Kazan Projesi Kryptomon’a, 10 Milyon Dolarlık Dev Yatırım

oyna kazan projesi kryptomona 10 milyon dolarlik dev yatirim

Blockchain teknolojisi, NFT ve kripto para birimleri ile birlikte oyun sektöründe de devrim yaşanıyor. Son zamanlarda oyna-kazan oyunlarının adını sık sık duymaya başladık. Bununla birlikte birçok yatırımcı oyna-kazan projeleriyle ilgilenmeye ve yatırımlarını bu alana yapmaya başladı. NFT destekli oyna-kazan oyun projesi Kryptomon, 10 milyon dolarlık finansman sağladı.

Yeni Kurulan Kryptomon’a 10 Milyonluk Yatırım

Özellikle yeni çıkan oyna-kazan oyunları desteklenmeye ve aldıkları yatırımlarla piyasada yerini sağlamlaştırmaya başladı. Pokemon, Tamagotchi ve CryptoKitties’i birleştiren NFT destekli oyna-kazan oyun projesi Kryptomon, NFX liderliğinde PLAYSTUDIOS (MYPS), Griffin Gaming Partners, Tal Ventures ve Vikram’ın katılımıyla 10 milyon dolarlık A serisi turunu tamamladı.

oyna kazan projesi kryptomona 10 milyon dolarlik dev yatirim

Bundan yaklaşık 8 ay önce, Umberto Canessa Cerchi tarafından kurulan şirket, oyun uygulamalarının bir sonraki aşamasına odaklanarak, mevcut finansman turundan elde edilen yeni sermayeyi, NFT oyununu ilerletmek için kullanmayı planlıyor.

Kuruluşundan beri, oyunun topluluğu, sosyal yayınlarında yaklaşık 500 bin takipçiye ulaştı ve 5 aydan kısa bir sürede 13 milyon dolar değerinde NFT işlemi üretti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala