bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,887.92 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.51 0.96%
bnb
BNB (BNB) $ 577.31 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 171.99 2.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520897 0.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483834 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152895 0.62%

OKX’ten Hindistan planı

OKXten Rekor OKB Yakimi22

Kripto para borsası OKX, Web3 projeleri geliştirmek için Hindistan’da faaliyete geçme planını duyurdu. Küresel bir merkezi bulunmaya borsa, Hindistan’da potansiyel Web3 uygulamalarını keşfetmeyi hedeflediğini açıkladı. Bu çerçevede ülkede işe alımlara başlanacağı bildirildi.

OKXten Coinbasee Gondermeli Kampanya

OKX, Hindistan’a girmeyi hedefliyor

OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique, Hindistan’ın geliştirici topluluğundan yararlanarak cüzdan hizmetlerini büyütmeyi planladıklarını açıkladı. Küresel bir merkezi bulunmayan şirketin Hong Kong, Singapur, Dubai ve Bahamalar’da bölgesel merkezleri bulunuyor. Rafique, OKX‘in Hindistan’da yaklaşık 200.000 cüzdan kullanıcısı olduğunu söyledi. Bu sayının ülkedeki Web3 kullanıcılarının yüzde 5’ine karşılık geldiğini söyledi. Rafique, “Toplum hakkında bilgi edineceğiz. Yerel halkla birlikte çalışacağız. Nereye değer katabileceğimizi bulacağız” dedi.

Hindistan‘da kripto paralara yönelik bazı düzenlemeler hayata geçirilmiş ancak tam olarak yasaklanmamıştı. Web3 veya kripto para konularında parlamento herhangi bir yasa çalışması yapmadı. Ülkede kripto ticaretine katı vergiler uygulanırken, kara para aklamayı önleme kuralları sertleştirildi. Hindistan Merkez Bankası, CBDC kullanımını teşvik ediyor ancak kriptonun yasal zemine oturmasına karşı çıkıyor.

Web3’ün merkezi finanstan ayrılması gerektiğini ifade eden Rafique, Hindistan’ın kripto için düzenleyici çerçeve oluşturduğunda ilk sıraya yer tutmak istediklerini aktardı. Rafique, OKX’in ülkede bir ofisi bulunmadığını ve Web3 hizmetleri sunmak için gerekli olmadığı için bir ofis açma planının olmadığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala