bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,832.91 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.78 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 577.62 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 172.10 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480447 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152152 1.82%

Ödeme Şirketi Bolt, Wyre ile Olan Satın Anlaşmasını Geri Çekti

odeme sirketi bolt wyre ile olan satin anlasmasini geri cektirr

Kısa süre önce e-ticaret firması olan Bolt, yaklaşık 1,5 milyar dolar değerinde bir anlaşma ile kripto şirketi Wyre‘ı satın almaya karar vermişti. Son olarak ödeme şirketi Bolt, kripto ödeme sağlayıcısı Wyre‘nin 1,5 milyar dolarlık satın alımından geri adım attı.

Bolt, Wyre’i Satın Almaktan Vazgeçti

Önde gelen ödeme şirketi Bolt, bugün kripto para birimi altyapı sağlayıcısı olan Wyre‘ı satın almak için kesin anlaşmasını duyurmuştu.. Şirketler bu ortaklık ile birlikte ticareti merkezden uzaklaştıracak ve dijital alışverişi geliştirmek ve basitleştirmek için teknolojilerini birleştirecekti. Ancak Bolt, kripto ödeme sağlayıcısı Wyre‘nin 1,5 milyar dolarlık satın almaktan vazgeçti.

odeme sirketi bolt wyre ile olan satin anlasmasini geri cektier

Ayrıca şirketler, her iki işletmenin de ortak olarak kalma arzusunu dile getirdiğini ancak bağımsız kalacaklarını belirtti.  Duyurulduğunda, SPAC dışı en büyük kripto satın almalarından biriydi. Bununla birlikte, Axios’a göre, nakit ve hisse senedi anlaşması, tek tıklamayla ödeme iş modeli ve Bolt’un bir fintech satışında 11 milyar dolarlık değerleme konusundaki belirgin yatırımcı ihtiyatlılığının ardından dağıldı. 

Son olarak belirtmek gerekirse Bolt, kripto para birimini fiat ile güvenli bir şekilde değiştirmek için Wyre’ın sistemi ile kripto altyapısıyla güçlerini birleştirecekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala