bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,291.23 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,182.77 2.91%
bnb
BNB (BNB) $ 593.56 1.77%
solana
Solana (SOL) $ 148.79 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534753 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463106 1.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16394 1.92%

NFT Proje, Çizim, Fotoğraf Örnekleri

NFT Proje Örnekleri

Her gün yüzlerce yeni NFT projesi ortaya çıkmaktadır. Kimisi piyasadan hızlıca kaybolsa da içlerinden adını sıkça duyacağımız projeler de çıkmakta.

Aşağıda adı geçen tüm projeler sadece sosyal medyada gündem olmakla kalmayıp çok güçlü bir topluluk oluşturmuş ve günden güne büyüyen projelerdir. Hepsinin birbirinden farklı özellikleri ve yatırımcıları için sunduğu imkanlar vardır.

Güncel En İyi NFT Projeleri – 2022

  • Battle Infinity – Gelecek Vaadeden En İyi NFT Projesi: En iyi NFT projeleri arasında ilk sırayı layık gördüğümüz Battle Infinity, oyna-kazan altyapısına sahip gelecek vaadeden bir NFT projesidir. Battle Infinity’nin kendi metaverse evreni olan Battle Arena’da tüm itemler NFT olarak yapılandırılmış durumdadır. Bu da tüm item’ler için alım-satım yapılabileceği anlamına gelmektedir. Battle Infinity’nin en iyi NFT projeleri arasında gösterilmesinin bir diğer sebebi ise NFT’lerin fantezi sporları ligine entegre edilebiliyor olmasıdır.
  • Tamadoge – Potansiyeli Yüksek NFT-Metaverse Projesi: Tamadoge, deflasyonist kripto para birimidir. Yani geliştirme ekibi, toplam TAMA token arzını hiçbir zaman arttırmayacak, aksine kademeli olarak düşürecek. Bu da, NFT projesinin değerini uzun vadede arttıracaktır. Bir NFT evcil hayvanını satın aldığınız zaman o evcil hayvana gerçek hayatta baktığınız gibi iyi bir şekilde bakmanız ve büyütmeniz gerekir. Belli bir erişkinlik seviyesine ulaştırdığınız zaman rakip oyuncuların NFT evcil hayvanları ile savaştırabilirsiniz. Eğer galip gelen siz olursanız oyunun yerel kripto para birimi olan Tamadoge’den belirlenen miktarda kazanabilirsiniz.
Untitled 1 8
  • Lucky Block NFT – Yenilikçi NFT Projesi: LBLOCK sahipleri kripto oyun projesi yönünde söz sahibidir ve ikramiye ödül havuzunun bir kısmından elde ettikleri için ödüller alırlar. NFT sahipleri de günlük kripto çekilişlerine katılır. Herhangi bir jackpot kazancı 2x ile çarpılır.
  • CryptoPunks – En Popüler NFT Projesi: CryptoPunks ETH blockchain’inde geliştirilen en eski NFT koleksiyonlarından biri olmasından dolayı NFT dünyasının öncüleri arasında yer almaktadır. Her CryptoPunk NFT kendine has özellikleri sebebi ile birbirinden tamamen farklıdır. Hiçbir CryptoPunk birbirine benzemez. CryptoPunk koleksiyonu insanları, zombileri, uzaylıları ve maymunları içeren çok çeşitli tasarımlardan oluşmaktadır. 
  • Bored Ape Yacht Club (BAYC) – Hacmi Yüksek Lider NFT Koleksiyonu: Sadece 10.000 adet ile sınırlı olan BAYC NFT’leri sahiplerine eşsiz özellikler sundu. Sunduğu avantajlardan belki de en önemlisi yalnızca BAYC NFT’si içeren cüzdanların erişebildiği “Bath” olarak adlandırılan sanal bir salona erişim hakkıdır. 
Untitled 1 9
  • Art Blocks Curated – Tanınmış Sanatçılarının NFT’lerinin Yer Aldığı Koleksiyon: Bir sanat eserinin bir sanatçı tarafından oluşturulmadığı, bir kişinin verdiği ana parametrelere göre otomatik bir sistem tarafından oluşturulduğu bu koleksiyon ‘üretken sanat’ olarak adlandırılmaktadır. Erick Calderon bu projesini finanse etmek için ayrıca sahip olduğu CryptoPunk NFT’lerinin büyük çoğunluğunu düşük fiyatlardan sattı ve yine gündeme oturdu.
  • Doodles NFT – 10.000 Adet Eşsiz NFT Koleksiyonu: Bu koleksiyonu oluşturan Kanadalı sanatçı Scott Martin geliştirdiği bu yeni NFT koleksiyonu, bir çok hayrana ulaştı ve alkışları üstünde toplamayı başarmıştır. Yatırımcılar bu çizimlerin basit ama çekici bir sanat tarzı olduğu konusunda hemfikir ve koleksiyonu ilgi çekici yapan yanlardan birisi de bu olarak gösterilmektedir.
Untitled 1 10

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala