bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,052.97 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.12 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 173.32 2.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524287 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155202 1.33%

NFT Finans Protokolü Insrt, 2.2 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

nft finans protokolu insrt 2 2 milyon dolarlik yatirim aldi

Son dönemde Blockchain tabanlı şirketler, yeni yatırımlar almaya devam ediyor. NFT finans protokolü olan Insrt, geçtiğimiz aylarda çıkmış olduğu yatırım turunu başarılı bir şekilde tamamladığını açıkladı. Şirket çıkmış olduğu yatırım turunda ne kadarlık bir yatırım aldığını da belirtti.

NFT Şirketi Insrt Cephesinden Yatırım Açıklaması

NFT finans protokolü Insrt, yatırım turunu tamamladı. Insrt Finance protokolünün arkasındaki şirket olan Insrt Labs, tohum öncesi yatırım turunu tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada söz konusu yatırım turunda 2.2 milyon dolarlık bir yatırım aldığını belirtti.

nft finans protokolu insrt 2 2 milyon dolarlik yatirim aldi 2

Insrt Labs tarafından yapılan duyurusu söz konusu yatırım turu Hashkey Capital, Infinite Capital, Sky9 Capital, Polygon şirketinin DeFi başkanı olan Hamzah Khan ve diğer katılımcılar tarafından yürütüldü. Konu hakkında açıklama yapan Insrt Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’su Lauris Zvirbulis, şirkete yapılan yatırımın gelecekteki tokenler (SAFT) için basit bir anlaşma yoluyla yapıldığı belirtildi.

Insrt Finance protokolü Aralık 2022’de yayına girdi ve kullanıcıların NFT’ye maruz kalmalarını ve getiri elde etmesini sağlıyor. Insrt Finance protokolünün ilk ürünü olan ShardVaults, internet sitesine göre kullanıcıların gelir elde etmesini sağlıyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala