bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,016.96 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.87 0.96%
bnb
BNB (BNB) $ 578.21 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 173.53 2.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521825 0.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482543 0.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153827 1.12%

New York Yankees, Maaşlarının Bir Kısmını Bitcoin Olarak Verecek

new york yankees maaslarinin bir kismini bitcoin olarak verecekad

Kripto para piyasasındaki olumsuz havaya rağmen lider kripto para birimi Bitcoin‘e olan ilgi artmaya devam ediyor. Son olarak elde edilen bilgilere göre; ABD Beyzbol Ligi MLB takımlarından New York Yankees, çalışanlarına; maaşlarının bir kısmını Bitcoin olarak almalarına izin verecek.

Şirketin basın açıklamasına göre, Yankees organizasyonunun çalışanlarına NYDIG’nin Bitcoin Tasarruf Planına (BSP) erişim izni vererek, düzenleme, dünyanın en tanınmış spor franchise’larından birini kripto para birimi alanıyla bir araya getiriyor.

New York Yankees’den Bitcoin Adımı

ABD Beyzbol Ligi MLB takımlarından New York Yankees, çalışanlarına; maaşlarının bir kısmını Bitcoin olarak almalarına izin vereceğini duyurdu.

Yankees çalışanlarına NYDIG’nin Bitcoin Tasarruf Planına (BSP) erişim izni vererek, Bitcoin ile olan ilişkisini geliştiriyor.

BSP, çalışanların ücretlerinin bir kısmını NYDIG platformu aracılığıyla bitcoine dönüştürmelerini sağlayan bir işyeri avantajıdır. Katılımcı bir şirket tarafından sağlanan bir NYDIG Bitcoin Tasarruf Planına katılan çalışanlar, Bitcoin işlemi veya güvenli bir şekilde saklanmasıyla ilgili herhangi bir masraftan muaf olacak.

new york yankees maaslarinin bir kismini bitcoin olarak verecekafd

Bitcoin Tasarruf Planı, bugün çok çeşitli sektörlerde düzinelerce büyük firma tarafından en nitelikli çalışanları işe almak ve elde tutmak amacıyla sunulan bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala