bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,122.98 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.06 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 579.28 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 177.08 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516525 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477051 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15229 1.83%

Moonbeam, Chainlink Price Feeds’i Ekosistemine Entegre Etti

Moonbeam Chainlink Price Feedsi Ekosistemine Entegre Etti

Blockchain teknolojileri hızla gelişmeye devam ediyor. Bu alanda en önemli hususlardan birisi de şüphesiz Oracle’lar. Blockchain ağına dışarıdan veri girişine olanak tanıyan Oracle’ler, son dönemde oldukça büyük atılımlar kat etti. Günümüzün en popüler Oracle projelerinden biri olan Chainlink ise yeni bir entegrasyon daha yaptı.

Moonbeam Chainlink Price Feedsi Ekosistemine Entegre Etti 1

Polkadot Üzerine Kurulu Moonbeam, Chainlink Entegrasyonuna Kavuştu

Popüler Blockchain ağlarından Polkadot üzerine kurulu çok zincirli uygulamalar için geliştirilen Moonbeam, akıllı sözleşme sistemine Oracle çözümü olarak Chainlink Price Feeds’in yerel entegrasyonunu eklediğini duyurdu.

Bu yeni eklenen fiyat besleme entegrasyonu, geliştiricilerin birçok borsadan toplu fiyat bilgilerini güvenilir bir şekilde elde etmesine yardımcı olacak ve fiyat doğruluğunu ölçmeye yardımcı olacak.

Konu hakkında konuşan Moonbeam kurucusu Derek Yoo şu ifadelere yere verdi:

“Birçok DeFi kullanım senaryosu, zincir dışı varlık fiyatlarına atıfta bulunmayı gerektirir, ancak saldırıya ve manipülasyona dayanıklı Oracle fiyat beslemeleri sağlamak zor bir sorundur. Chainlink, Oracle güvenliği ve güvenilirliği söz konusu olduğunda standardı belirliyor. bu yüzden Moonbeam geliştiricilerden en çok istenen entegrasyon oldu. Bu Chainlink entegrasyonu, Moonbeam DeFi geliştiricilerine eksiksiz bir yapı taşı seti sağlamak için gereken son entegrasyonlardan sadece birisi. Geliştiricilerin yeni çok zincirli DeFi protokolleri oluşturmak için Chainlink Fiyat Feed’lerini Moonbeam’in birlikte çalışabilirlik özellikleriyle nasıl birleştireceğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala