bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,142.19 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.78 1.84%
bnb
BNB (BNB) $ 592.40 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 146.86 1.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531282 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457689 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163077 4.14%

Michael Saylor, Daha Fazla Bitcoin Almanın Yollarını Arıyor

michael saylor daha fazla bitcoin almanin yollarini ariyor

Sahip olduğu Bitcoin (BTC) miktarıyla öne çıkan MicroStrategy, sık sık Bitcoin alımları ile gündeme geliyor. MicroStrategy Bitcoin alımlarının devamlılığı için yeni yollar aramaya başladı. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketin bilançosunda bulunan Bitcoin miktarını artırmak için alternatif yöntemler düşünüyor.

Michael Saylor, Şirketin Daha Fazla Bitcoin Satın Almasını İstiyor

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Bitcoin (BTC) odaklı 4. çeyrek bilançosunu açıklamıştı. Hatırlatmak gerekirse şirketin bünyesinde yaklaşık 4.8 milyar dolar değerinde toplam 125.051 Bitcoin’e sahip olduğunu belirtilmişti.

michael saylor daha fazla bitcoin almanin yollarini ariyor 2

Bloomberg ile yaptığı röportajda MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, piyasadaki Bitcoin vadeli işlem borsalarında işlem gören fonların veya Grayscale gibi Bitcoin fonlarının aksine MicroStrategy‘ye yatırım yapmanın ücretli olmadığını söyledi. 

Bunun yanında Saylor’a göre şirket, stratejisinin bir parçası olarak Bitcoin satın almaya devam edecek. En son alımını geçmişte olduğu gibi borç veya öz sermaye ihraç etmek yerine serbest nakit akışı kullanarak gerçekleştirdi. Ayrıca şirket bu yıl 90 milyon dolarlık bir nakit akışı sağladı. Son olarak şirket ilerleyen zamanlarda büyük miktarda Bitcoin alımları yapmak için alternatif yöntemler de düşündüğünü belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala