bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,037.69 7.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,022.82 4.33%
bnb
BNB (BNB) $ 586.09 3.07%
solana
Solana (SOL) $ 155.57 8.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518899 2.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453849 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154953 5.36%

Miami Belediye Başkanı Bitcoin Almaya Devam Ediyor

miami belediye baskani bitcoin almaya devam ediyor

Dünya genelinde Bitcoin benimsenmesi artmaya devam ediyor. Seçildiği günden itibaren Bitcoin’e verdiği destekle bilinen Miami Belediye Başkanı Francis X. Suarez, Bitcoin’e destek vermeye devam ediyor. Francis X. Suarez, kişisel kampanyaya başladığından beri iki haftada bir Bitcoin alımı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Miami Belediye Başkanından Bitcoin’e Destek

Miami Belediye Başkanı ve Amerika Birleşik Devletleri Belediye Başkanları Konferansı Başkanı Francis X. Suarez, geçen yıl varlık sınıfını rahatsız eden düşüş eğilimine rağmen, Bitcoin (BTC) almaya devam ettiğini belirtti.

miami belediye baskani bitcoin almaya devam ediyor 2

CNBC’ye konuşan Francis X. Suarez, maaşını Bitcoin’de almaya başladığından beri maaşının arttığını belirtti. Maaşını ilk olarak 2021’de önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin ile almaya başlamıştı. Suarez’in kararı, Miami’yi Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kripto merkezi yapma bağlılığının altını çiziyor. Francis X. Suarez açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Geçen süre zarfında biliyorum ki bu iyi bir yatırım oldu. Bu noktada hala iki haftada bir Bitcoin almaya devam ediyorum.

Francis X. Suarez, maaşını hala Bitcoin (BTC) olarak alıp almadığı sorulduğunda, “Bana iki haftada bir ödeme yapıldığını anlamalısınız. Maaşımı Bitcoin ile almaya başladığımdan beri aslında maaşım arttı. Bu benim için iyi bir yatırım oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala