bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Metaverse’de 17. YY Osmanlı’sında Oyun Oynamak The Sandbox Ramazan Etkinliği

Kıvılcım Harika Ertunç ve Arslan Kiran ile birlikte The Sandbox’ın Türkiye projelerinden, oyunlaştırılmış açık Metaverse konseptinden ayrıca The Sandbox’ın Ramazan Etkinliği’nden bahsettik.

Kapital’in Yeni Bölümünde Neler Konuşuldu?

The Sandbox Türkiye ve Orta Doğu Bölge Müdürü Arslan Kiran, The Sandbox hakkında bilgi verirken, “The Sandbox’ın dünyadaki şu an rakamsal olarak, en büyük Metaverse platformu olarak ifade edilebileceğini” dile getirdi. The Sandbox’ın, 4.5 milyon kullanıcısının olduğunu ve merkeziyetsiz bir yapıda olan Blockchain üzerinde kurulmuş bir alternatif dünya olduğunu dile getiren Kiran, şirketinin menşeinin ise Fransa olduğunu belirtti.

Ülkemizdeki kripto ekosistemi hakkında da açıklama yapan Arslan Kiran, “The Sandbox olarak Türkiye özelinde iki tane motivasyonlarının olduğunu, bunlardan ilkinin kriptoya ilginin yüksek olmasının çok büyük avantaj olduğunu ifade ederken, ikinci motivasyonlarının ise oyun sektörü içinde ülkenin büyük bir pazar olduğunu” dile getirdi.

The Sandbox’ın Ramazan Etkinliği’ne de değinen Arslan Kiran, Ramazan etkinliğinin organik şekilde ortaya çıktığın ve Ramazan ayının oyun sektörünün en bereketli ayı olduğunu ifade etti. The Sandbox olarak kendilerinin bu süreçte üç tane deneyim gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala