bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,041.77 0.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,532.56 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 184.79 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.612522 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640479 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211605 5.88%

Cardano Hard Fork Güncellemesi | Merge Güncellemesi 

Kıvılcım Harika Ertunç ve Helin Çelik ile birlikte Cardano Hard Fork Güncellemesini, Ethereum Merge Güncellemesini ve kripto paralara neler olacak konusunu ve kripto para piyasasında yaşanan düşüşü değerlendiriyoruz. Bitcoin ile kripto paralar düşmeye devam edecek mi, kripto paralar yükselir mi, kripto para yatırımcısına tavsiyeler ayrıca Rusya’nın kripto paralara olan etkisi üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Kıvılcım Harika Ertunç, Helin Çelik’e Cardano Hard Fork Güncellemesi hakkında soru yöneltti. Helin Çelik konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Birçok yabancı kaynaktada geçen Merge’ün sihrinden sonra Cardano’nun Hard Fork güncellemesi yolda şeklinde haberler yapılmaya başlandı şu anda. Aslında durum Cardano’da şu şekilde ilerliyor. Hem kurucusu hem de topluluk Cardano konusunda fazlasıyla iyimser. Ve bu konu çerçevesinde birbirlerine bir şekilde tutunuyorlar. Söz konusu bu güncelleme ile beraber Cardano’da ölçeklendirme problemleri çözüme kavuşmuş olacak.

Kıvılcım Harika Ertunç, Helin Çelik’e “Ethereum Merge Fiyatlandırması” konusunda da bir soru yöneltti. Helin Çelik şu şekilde yanıt verdi:

Topluluk açısından kıyasladığımız zaman şu an itibariyle sosyal hakimiyeti ile bir adım önde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala