bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,420.80 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.82 1.27%
bnb
BNB (BNB) $ 573.83 1.11%
solana
Solana (SOL) $ 170.33 1.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510651 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46736 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 2.45%

Majid Al Futtaim Şirketi, Binance Pay ile Kripto Kabul Ediyor

majid al futtaim sirketi binance pay ile kripto kabul ediyorgd

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda kullanılmaya başladı. Bunun yanında özellikle birçok şirket genellikle kripto para birimlerini ödeme yöntemlerine ekliyor. Bu kez kripto para birimlerini ödeme yöntemi seçeneklerine ekleyen isim Birleşik Arap Emirlikleri merkezli 29 alışveriş merkezi ve 13 otel sahibi Majid Al Futtaim oldu. Majid Al Futtaim, kripto para kabul etmek için Binance ile el sıkıştı.

Majid Al Futtaim Şirketi, Binance Pay ile El Sıkıştı

BAE merkezli alışveriş merkezi ve perakende holdingi Majid Al Futtaim ve Blockchain ekosistem ve kripto para borsası Binance Pay ile bir ortaklık imzaladı.

Majid Al Futtaim, söz konusu bu ortaklık ile beraber işini geleceğe hazırlamak ve milyonlarca müşteriye fayda sağlamak için Web3 teknolojilerini kullanmasına imkan sunacak. Ayrıca ortaklık, birçok platformdan sanal varlıkları depolamak için bir dijital cüzdan altyapısının geliştirilmesinin yanı sıra, kullanıcıların Majid Al Futtaim’in çeşitli konumlarında sanal varlıkları kullanarak satın alma yapmalarını sağlayan Binance Pay’in entegrasyonunu görecek.

Binance CEO’su ve kurucu ortağı CZ olarak bilinen Changpeng Zhao, şunları söyledi:

Web3 teknolojilerini entegre etmek, müşterilerine markalarıyla etkileşim kurmanın yenilikçi yeni yollarına erişim sağlayacak ve yeni ödeme yolları sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala