bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,951.94 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.60 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 578.82 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 172.36 1.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522656 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482952 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153165 1.98%

Magic Eden, Web3 Oyunlarına Yatırım Yapmak için Girişim Başlattı

magic eden web3 yatirim yapmak icin girisim baslatti

Son dönemde Web3 teknolojisi hız bir şekilde gelişme kaydetmeye başladı. Solana tabanlı NFT pazar yeri Magic Eden, Web3 oyun sektörünü desteklemek için bir yatırım kolu başlattı.

Magic Eden’den Web3 Oyunlarına Yatırım Yapmak için Girişim

Solana merkezli NFT pazarı Magic Eden, Web3 oyunlarına yatırım yapmak için bir girişim birimi başlattığını duyurdu. Bunun yanında Magic Eden yeni birim Magic Ventures’ın Web3 oyun geliştiricilerine ve altyapı geliştiricilerine yatırım yapacağını söyledi. Firma, oyunun milyonlarca kullanıcıyı Blockchain’ine getirme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

Magic Eden Web3 Oyunlarina Yatirim Yapmak için Girişim Başlatti

Magic Eden’in kurucu ortağı ve CEO’su Jack Lu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Oyun dünyası, web3 dünyasına yeni girmeye başlayan devasa bir pazar. Blockchain’deki oyunların geleceğini savunmak için hem oyuncular hem de oyun geliştiricilerle ilişkilerimizi derinleştirmeyi amaçlıyoruz.

Magic Eden, web3 oyunlarına odaklandığı için bugün, girişim biriminin başına Tony Zhao’nun atandığını da duyurdu. Zhao, oyunlara yatırım yapmaya, oyun stüdyoları satın almaya ve Tencent Games portföyünde stratejik ortaklıklar kurmaya odaklandığı Tencent Games’ten geliyor.

Zhao, ayrıca Magic Eden için bu tür ortaklıkları artırmayı planladığını da söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala