bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,972.14 4.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.01 3.17%
bnb
BNB (BNB) $ 591.92 2.77%
solana
Solana (SOL) $ 147.36 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.539736 2.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469981 2.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.167572 21.61%

Madencilik Şirketi Core Scientific, Günlük Üretimini Paylaşacak

Madencilik Şirketi Core Scientific Günlük Üretimini Paylaşacak

Kripto sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken, madencilik aktiviteleri de doğru orantılı olarak artıyor. Öyle ki kısa bir süre önce sizlerle Bitcoin (BTC) madencilerinin 1 milyar doların üzerine gelir elde ettiğiniz sizlerle paylaşmıştık. Son olarak dünyanın en büyük halka açık Bitcoin (BTC) madencilik şirketlerinden olan Core Scientific, günlük üretimini paylaşacağını açıkladı.

Madencilik Şirketi Core Scientific, Günlük Üretimini Paylaşacak

Core Scientific’ten Günlük Bitcoin Madencilik Raporu

Kripto sektöründe artan rekabet, madencilik şirketlerine de yansımış durumda. Bu alanda birçok şirket yoğun yatırımlarını sürdürürken, bazı şirketler de ön plana çıkmak için madencilik dışı çalışmalarını da hızlandırıyor. Buna bir örnek olarak Core Scientific ise, resmi sitesinde her gün saat 19.00’da güncellenen, kendi kendine madencilik yapan Bitcoin üretiminin günlük raporlamasına başladığını açıkladı.

Şirketin günlük Bitcoin üretim raporuna erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Konuyla alakalı olarak konuşan Core Scientific İcra Kurulu Başkanı Mike Levitt ise şu ifadelere yer verdi:

“Günlük Bitcoin üretim metriğinin sektörümüzdeki en önemli performans ölçütlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Günlük üretimi paylaşmak, hissedarlarımıza ve diğer paydaşlarımıza şeffaflık sağlıyor. Pazar liderleri olarak, sektörümüzde bu tür bir şeffaflığı teşvik ediyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala