bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,235.75 0.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.03 3.12%
bnb
BNB (BNB) $ 578.97 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 167.25 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522228 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481107 5.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152229 0.00%

Madenciler, Türev Borsalara Büyük Miktarda Para Yatırıyor

madenciler turev borsalara buyuk miktarda para yatiriyor

Son zamanlarda kripto piyasasında oldukça konuşulan konuların arasında Bitcoin madenciliği yer alıyor. Kripto paraların düşüş yaşanmasından en çok etkilenen topluluklardan olan Bitcoin madencileri, son zamanlarda türev borsalarına büyük miktarlarda para yatırıyor.

Bitcoin Madenci Rezervi, Değer Kaybetti

Zincir üstü veriler, Bitcoin madencilerinin son zamanlarda türev borsalara büyük miktarlarda para yatırdığını gösteriyor. Bir CryptoQuant gönderisine göre, son iki hafta içinde madenci cüzdanlarından yapılan para çekme işlemleri toplamda yaklaşık 4,3 bin BTC‘ye ulaştı.

Tüm madencilerin cüzdanlarında bulunan toplam Bitcoin miktarını ölçen bir gösterge olan madenci rezervinin değeri arttığında, madencilerin cüzdanlarına kripto para aktardığı anlamına gelir. Bu da kripto paralar için bir yükselişin göstergesi olabilir.

Öte yandan gösterge, madencilerin paralarını geri çektiklerini gösteriyor. Grafikte görüldüğü üzere Bitcoin madenci rezervi son birkaç hafta içinde değer kaybetti.

bitcoin madencileri turev borsalara buyuk miktarda para yatirdi

Glassnode, Bitcoin madenciliğinden elde edilen gelirlerin tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yüzde 56 düştüğünü belirtiyor. Glassnode, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Bitcoin madenci gelirleri tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yüzde 56 düşerken, madencilerin rezervlerinden BTC dağıttığını görüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala