bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,141.19 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.59 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 588.52 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 146.86 0.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528783 1.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45833 2.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161285 1.90%

LocalBitcoins Uygulaması Artık iPad ve Android Cihazlarda Kullanılabilir

localbitcoins uygulamasi artik ipad ve android cihazlarda kullanilabilir

Dünyanın önde gelen eşler arası Bitcoin borsası LocalBitcoins, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile kullanıcılarını sevindirdi. LocalBitcoins bugün yaptığı paylaşımda iPad ve Android cihazlar için uygulamasının başlatıldığını duyurdu.

LocalBitcoins Artık iPad ve Android Cihazlarda Aktif Durumda

Eşler arası Bitcoin borsası LocalBitcoins, iPad ve Android Tablet Uygulamasının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Açıklama LocalBitcoins’in Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

LocalBitcoins’in Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Jukka Blomberg konu ile ilgili şu şekilde açıklama yaptı:

Hizmetimizin her ülkede, her cihazda ve her dilde sunulmasını istiyoruz. LocalBitcoins’in hizmetine web üzerinden veya mobil veya tablet uygulamasıyla erişilebilir ve 23 farklı dilde sunuluyor.

Bunun yanında söz konusu olan uygulamaya LocalBitcoins’in resmi web üzerinden veya mobil ve tablet uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz haftalarda LocalBitcoins Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile bir sonraki duyuruya kadar hem Ukrayna’da hem de ülke dışında Ukraynalı kullanıcıları için tüm ücretleri kaldırma kararını duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala