bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,912.93 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.39 4.94%
bnb
BNB (BNB) $ 580.46 1.65%
solana
Solana (SOL) $ 169.54 5.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522745 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480472 5.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154846 3.18%

Kripto Varlık Yöneticisi Brevan Howard, Kripto Hedge Fonunu Açıkladı

kripto varlik yoneticisi brevan howard kripto hedge fonunu acikladidd

Kripto varlık yönetimi devi Brevan Howard kripto odaklı hedge fonunu oluşturmak için 1 milyar dolardan fazla para topladığını açıkladı. Brevan Howard söz konusu bu fonun yapısı hakında detay verdi.

Brevan Howard, Kripto Hedge Fonunun Ayrıntılarını Açıkladı

Kripto varlık yönetimi şirketi Brevan Howard kripto odaklı hedge fonunu oluşturmak için 1 milyar dolardan fazla para topladığını açıkladı. 

braven

Temmuz ayı itibarıyla yönetim altında toplam varlıkları 25 milyar dolar olan Brevan Howard, 1 Nisan’da açılan satışlardan bu yana 184,15 milyon dolar toplayan Digital Asset Multi-Strategy Fund Ltd hedge fonu için bir başvuruda bulundu .

Şirket ayrıca, benzer şekilde adlandırılan Brevan Howard Digital Asset Multi-Strategy Fund, LP için başvurusunu altı yatırımcıdan toplanan 29.71 milyon doları gösterecek şekilde güncelledi. Şirket ilk olarak Ocak ayında sınırlı ortak fonu için başvuruda bulundu ve o sırada 3 milyon dolar toplamıştı.

Brevan Howard fonlarına aşina bir kaynak, başvuruların farklı vergi yetkilerini karşılamak için oluşturulan daha geniş kripto hedge fonunun birkaç alt kuruluşundan ilk ikisini temsil ettiğini doğruladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala