bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,168.85 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,992.71 2.19%
bnb
BNB (BNB) $ 562.66 2.20%
solana
Solana (SOL) $ 137.99 5.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522778 1.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455177 2.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132857 3.85%

Kripto Şirketi Ledn, Kanadalı Fon Yöneticisi Arxnovum’u Satın Aldı

kripto sirketi ledn kanadali fon yoneticisi arxnovumu satin aldiw

Kripto para sektöründe son dönemde birçok satın alma işlemi yapılmaya başlandı. Son olarak Toronto merkezli kripto kredi şirketi Ledn‘den bir hamle geldi. Ledn tarafından yapılan açıklamaya göre; şirket, Kanadalı varlık yöneticisi Arxnovum‘u açıklanmayan bir ücret karşılığında satın aldı.

Ledn, Kanadalı Fon Yöneticisi Arxnovum’u Bünyesine Kattı

Kripto kredi şirketi Ledn, bir basın açıklamasına göre, Kanadalı varlık yöneticisi Arxnovum’u açıklanmayan bir ücret karşılığında satın almayı kabul etti. Yıl sonundan önce tamamlanması beklenen anlaşma, Arxnovum’un Ledn’in bir varlık yönetimi yan kuruluşu olan Ledn Asset Management olmasını sağlayacak.

kripto sirketi ledn kanadali fon yoneticisi arxnovumu satin aldiasd

Ayrıca belirtmek gerekirse Ledn’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Adam Reeds, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu satın alma işlemi ile Ledn, muaf piyasa satıcısı kaydı altında getiri fonu ürünleri sunan ilk dijital varlık kredi kuruluşu olacak. Ayrıca, dijital varlıklarını artırmak için Kanada menkul kıymet düzenlemelerini tanıyan pazarlarda akredite müşterilere daha fazla yatırım fırsatı sunmamıza da olanak sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala