bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,892.85 5.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.90 3.78%
bnb
BNB (BNB) $ 586.35 3.99%
solana
Solana (SOL) $ 144.03 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530813 1.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467704 1.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150487 12.62%

Kripto kredi sağlayıcısı, soruşturmada suçsuz bulundu

pew research abdde kripto para anketi yapti 2

Bulgaristan, herhangi bir suç faaliyeti tespit edilmeden kripto varlık sağlayıcısı Nexo hakkındaki soruşturmayı sonlandırdı. Bulgaristan Cumhuriyeti Savcılığı, firmanın suçsuz olduğunu ilan etti.

Kripto kredi sağlayıcısı Nexo, kara para aklama, vergi suçları, bilgisayar dolandırıcılığı veya diğer suç faaliyetlerine dair soruşturmaya tabii tutulmuştu ancak hiçbir kanıt bulunamadı.

Resmi açıklamaya göre, kararın arkasındaki ana gerekçe, kripto varlıkların ülkede finansal araç olarak kabul edilmemesi ve ödeme hizmetleri ve sistemlerine ilişkin yasaların dışında bulunmasıydı . Suçlamalar 2018’den Ocak 2023’e kadar sürüyordu ve sanıklar Antoni Trenchev, Kosta Kanchev, Kalin Metodiev ve Trayan Nikolov’un organize suç örgütüne katıldıkları iddia ediliyordu.

Nexo sonuçtan memnun

Nexo Kurucu ve yönetici ortak Antoni Trenchev, “Bulgaristan Savcılığı’nın Nexo ve yöneticilerine karşı yönelttiği tüm suçlamaların, herhangi bir suç olmadığının teyit edilmesiyle birlikte geri çekilmesi, Nexo’ya yapılan tüm saldırının siyasi olduğunu ve ilk etapta gerçekleşmemesi gerektiğini açıkça gösteriyor. Bu aynı zamanda isimlerimizi temize çıkarma konusunda da uzun bir yol kat ediyor ve kriptodaki tüm iyi aktörlerin haklılığının bir kanıtıdır. Bu sonuçtan oldukça memnunuz.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala