bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,854.84 6.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.81 3.80%
bnb
BNB (BNB) $ 586.58 4.59%
solana
Solana (SOL) $ 143.56 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531602 2.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467181 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146008 10.39%

Kripto Borsası Kraken, BAE Akımına Katılıyor

kripto borsasi kraken bae akimina katiliyor1

Dubai emirliğinin kripto firmalarına sunduğu cezbedici avantajların ardından küresel kripto borsası Kraken, BAE ofisi açacağını duyurdu. Kraken adına bilgiyi Şirket Avrupa, Orta Doğu ve Afrika genel müdürü Curtis Ting verdi.

CNBC‘ye konuşan Kraken yetkilisi, Kraken’in Abu Dabi‘de bir ofis açacağını ve ülkede tam lisans aldıktan sonra faaliyete başlayacağını bildirdi.

Kripto Borsası Kraken BAE Dirhemi İle Ticaret İmkanı Sunacak

Kraken’in lisans işlemi bugün tamamlandı. Curtis Ting’ın verdiği bilgiye göre, Kraken, BAE Dirhemi ile alım satım ve diğer işlemleri sunan ilk borsa olacak.

Ting, “Sonunda bölgedeki yatırımcılar için Bitcoin, Ethereum ve diğer dirhem çiftleri sunan sanal bir varlık platformunu işletmek üzere Abu Dabi Küresel Pazarının kendisinde operasyonlarımızı kurabildiğimiz için inanılmaz heyecanlıyız. Bizim için, bölgedeki yatırımcıların ve tüccarların yerel para birimlerine erişimini sağlayarak küresel piyasalara ve küresel likiditeye erişimi kolaylaştırmak gerçekten önemli” dedi.

2011 yılında başlatılan ve 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren Kraken, BAE‘nin lansmanının giderek daha kazançlı olacak bir bölgede daha geniş bir oyuna işaret ettiğini söyledi.

Citi‘ye göre, Dubai ve Abu Dabi’deki kripto para birimi işletmelerinin akışının nedeni “daha ​​fazla düzenleyici netlik” duygusu oldu.

BAE, her yıl yaklaşık 25 milyar dolarlık kripto işlemi yapıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala