bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,922.93 0.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.56 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 578.13 0.38%
solana
Solana (SOL) $ 168.39 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514784 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471819 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150039 1.96%

Jacob & Co’dan Bitcoin Temalı Lüks Saat

jacob codan bitcoin temali luks saatw

Kripto para birimleri birçok alanda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu kez ünlü saat üreticisi Jacob & Co, Bitcoin (BTC) temalı, Astronomia Solar Bitcoin adlı lüks saatinin tanıtımını yaptı.

Jacob & Co, Bitcoin Temalı Lüks Saatinin Tanıtımı Yaptı

Son dönemde kripto para sektörü birçok alanda dikkat çekme başladı. Son olarak Jacob & Co, Bitcoin (BTC) temalı, Astronomia Solar Bitcoin adlı lüks saatinin tanıtımını gerçekleştirdi.

jacob codan bitcoin temali luks saatw

Jacob & Co tarafından tanıtılan yeni kripto içerikli lüks saat, sadece randevu ile Cenevre Saat Günleri’nde Ağustos ve Eylül ayları arasında incelenebilecek.

Jacob & Co, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Aynı zamanda Astronomia Solar Bitcoin, sınırlı sayıda sergilenecek. Saatin üzerinde yer alan dönen bir Bitcoin logosu, sarı safir güneş, 1 karat elmas ay ve altın dünya; alevli bir reaktör ve minyatür bir siyah roket gemisiyle tamamlanıyor. Tüm bu semboller, soyutlamadan gerçeğe, merkeziyetsizlikten finansal sistemin temel dayanağına kadar ilk kripto para biriminin ortaya çıkış hikayesini anlatıyor.

Şirket ayrıca yeni Bitcoin temalı sınırlı üretim saati, kripto para birimi alanına adanmış bir saat olarak adlandırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala