bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,919.59 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,916.06 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 587.94 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 146.19 3.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50576 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435948 1.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150659 6.84%

İflas Eden Bitcoin Madencisi Compute North Varlıklarını Satıyor

iflas eden bitcoin madencisi compute north varliklarini satiyor

Kripto para birimlerinde yaşanan düşüşler ve Ethereum’un başarılı bir şekilde gerçekleşen Merge yükseltmesi sonrasında kripto para madenciliği şirketlerini olumsuz etkilemişti. Bu noktada iflas eden Bitcoin madencisi Compute North varlıklarını satışa çıkardığını açıkladı.

Generete Capital, İflas Eden Compute Norh’tan İki Tesisini Alıyor

İflas eden Compute Nort’tan 5 milyon dolara iki kripto para madencilik tesisi, Generate Capital tarafından alınıyor. Compute North’un iflas davalarındaki yeni dosyalar, mahkemeye bir anlaşmaya varlıklarını ve avukatın Wolf Hollow, Teksas ve Kearney, Nebsaka, madencilik tesislerindeki hisselerin satışı için önerilen bir emri sunduğunu gösteriyor. Teksas’ın Güney Bölgesi, Houston Bölümü’ndeki bir ABD İflas Hâkimi, bugün satışı onaylayan emri imzaladı.

iflas eden bitcoin madencisi compute north varliklarini satiyor 2

Compute North, satışa giden yoldaki varlıklar için başka herhangi bir uygun teklif almadı ve bu nedenle planlanan açık artırmayı iptal etti ve Generate Capital ile olan anlaşmayı tamamlamak için harekete geçmiş durumda.

Compute North CFO’su Harold Couldy, iflas sürecinde Producen’ın anlaşmanın bazı bölümlerinden yararlanmaya çalıştığını ve sonuçta anlaşmanın ve onunla birlikte gelen finansmanın feshedilmesine yol açtığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala