bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,399.91 4.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,997.71 4.15%
bnb
BNB (BNB) $ 565.12 3.73%
solana
Solana (SOL) $ 139.50 13.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521221 4.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460284 5.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133911 10.86%

Hindistan, Kripto Para Hakkında Son Sözü Söyleyecek

hindistan kripto para hakkinda son sozu soyleyecek

Reuters‘ın haberine göre, Hindistan başbakanı Nerandra Modi, hükümetin kripto para düzenlemeleriyle alakalı son kararını açıklayacak. Hindistan yaklaşık 3 aydır kripto para düzenlemeleri konusunda karara varmaya çalışıyor. Düzenlemelerle alakalı son kararın, ülkenin Maliye Bakanlığı tarafından açıklandığını söylemiştik. Karara göre Hindistan, faaliyetlerine kripto para birimleriyle devam edecek kişilere hapis cezası uygulayacağını bildirmişti.

Reuters‘a göre, Hindistan‘ın kripto para düzenlemeleriyle alakalı hala kararlaştırılamadığı yerler var ve bu düzenlemelerle alakalı açıklama bugün gelebilir. Economic Times‘ta yer alan bir rapora göre ise; duyurulacak açıklama birçok farklı konuyu içerecek. Konular arasında; özel kripto varlıkların tamamen yasaklanması, kısmi yasaklama ve kripto varlıklarla yönelik kapsamlı düzenlemeler yer alacak.

hindistan kripto para hakkinda son sozu soyleyecek 2

Hindistan Başbakanı N. Modi Kripto Para Konusuna Noktayı Koyacak

Hindistan başbakanı Narendra Modi‘nin yakın zamanda kripto para düzenlemeleri ile ilgili açıklama yapacağı belirtilmişti. Modi’nin Hindistan hükümet yetkilileriyle bugün ilerleyen saatlerde düzenlemelerle alakalı bir araya geleceği bildirildi. Buna rağmen, Maliye Bakanlığı‘ndan henüz Modi‘nin olası konuşmasıyla alakalı doğrulama gelmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala