bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,898.92 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 575.35 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 173.47 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519587 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476612 1.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152022 0.10%

Grayscale’in Bitcoin ETF’si Reddedilirse Sermayesini İade Edecek

grayscalein bitcoin etfsi reddedilirse sermayesini iade edeceksdff

Grayscale Investments’in Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile davası sürüyor. Grayscale, SEC’nin kripto varlık yöneticisinin spot Bitcoin yatırım fonu başvurusunun reddedilmesi üzerine açtığı davada ilk yasal özetini sunduğunu açıklamıştı. Son olarak Grayscale, SEC’in spot Bitcoin borsa yatırım fonunu (ETF) onaylamayı reddetmesi halinde Grayscale Bitcoin (GBTC) ürününün sermayesinin bir kısmını iade edecek.

Grayscale Bitcoin ETF’si Reddedilirse Halinde Sermayesini İade Etmeyi Planlıyor

Grayscale, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonunu (ETF) onaylamayı reddederse, Grayscale Bitcoin (GBTC) ürününün sermayesinin bir kısmını iade etmeyi düşünüyor.

grayscalein bitcoin etfsi reddedilirse sermayesini iade edecekrrt

Grayscale Investments, ürünü bir borsa yatırım fonuna dönüştüremezse, Grayscale Bitcoin Trust’ın sermayesinin yüzde 20’ye varan kısmını hissedarlara nasıl iade edeceğini araştıracak.

En önemlisi, fondaki hisseler itfa edilemez, bu da satıcıları indirimli olarak ellerindeki hisselerden ayrılmaya zorlar. GBTC’yi borsada işlem gören bir fona dönüştürmek bu sorunu çözebilir. Bununla birlikte, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, şimdiye kadar spot bitcoin ETF’lerini sert bir şekilde eleştirdiğini kanıtladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala