bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,959.94 0.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.88 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 577.22 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 167.88 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513228 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471289 2.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150402 1.62%

GetGo Cafe+Market, 125 Mağazaya Bitcoin ATM’leri Ekliyor

getgo cafemarket 125 magazaya bitcoin atmleri ekliyor

Dünya genelinde kripto para birimlerinin benimsenmesi artmaya devam ederken, Bitcoin ATM birimleri de dünyanın dört bir yanında kurulmaya devam ediyor. Bu noktada GetGo Café+Market, çeşitli yerlerde bulunan mağazalarına Bitcoin ATM’leri kuracağını açıkladı.

GetGo Café+Market, Mağazalarına Bitcoin ATM’leri Kuruyor

Amerika Birleşik Devletleri merkezli GetGo, GetGo Café+Market şubelerine Bitcoin ATM’leri kurmak için Bitcoin Depot ile ortaklık kurduğunu açıkladı. GetGo Café+Market, kurulan bu ortakla birlikte şimdilik 125 mağazasına Bitcoin ATM’si kuracağını belirtti.

getgo cafemarket 125 magazaya bitcoin atmleri ekliyor 2

Kurulan ortaklıkla birlikte GetGo ve Bitcoin Depot müşterilerinin çeşitli ek olanaklarının bulunduğu erişilebilir konumlarda Bitcoin alım satım yapabilmelerine imkân tanıyacak. Kurulan bu ortaklık Bitcoin Depot’un varlığını da güçlendirecek. Konu hakkında açıklama yapan GetGo halkla ilişkiler müdürü Brandon Daniels şu ifadeleri kullandı:

Misafirlerimize yüksek kaliteli yiyecekleri ve en uygun olan şeyleri sağlamak GetGo olarak bizim en büyük önceliğimiz olmuştur. Sürekli olarak müşterilerimize daha iyi hizmet vermek adına yeni yollar arıyoruz. Bununla birlikte yeni teknolojileri de müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek adına kullanıma sunuyoruz. Müşterilerimiz artık GetGo Café+Market mağazalarında Bitcoin ATM’lerine de erişim sağlayabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala