bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,892.85 5.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.90 3.78%
bnb
BNB (BNB) $ 586.35 3.99%
solana
Solana (SOL) $ 144.03 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530813 1.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467704 1.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150487 12.62%

Genesis, Sorunların Çözümü İçin Zaman İstedi

genesis sorunlarin cozumu icin zaman istedi

Kripto borç verme platformu Genesis, müşterilerine gönderdiği notta son güncellemeleri paylaştı. Genesis söz konusu notta müşterilerinden biraz daha zaman istedi.

Genesis, Müşterilerinden Ek Süre Talep Etti

Genesis’in müşterilerine gönderdiği notta şirketin geçici icra kurulu başkanı Derar İslam, “Bu süreci mümkün olan en çabuk sürede tamamlamaya kararlıyız. Ne yazık ki bu durum karmaşık olduğu için biraz zaman alacak gibi görünüyor. Süre ile ilgili güncellemelerle birlikte yeni gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

genesis sorunlarin cozumu icin zaman istedi 2

Genesis’in borç verme kolu olan Genesis Global Capital, Sam Bankman-Fried’in kurucusu olduğu kripto para borsası FTX’in iflas başvurusu ardından Kasım 2022’de kredi verme ve para çekme işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

Bununla birlikte kısa bir süre önce Gemini kripto para borsasının kurucu ortaklarından birisi olan Cameron Winklevoss, Genesis’in çatı şirketi olan Digital Currency Group’un Barry Silbert’e açık mektup yazmıştı. Winklevoss mektubunda, Silbert’i art niyetli oyalama taktikleriyle kendilerini zorlu bir duruma düşürmekle itham etmişti. Silbert ise açık mektuba yanıt vererek bu iddiaları yalanladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala