bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,060.97 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.35 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 576.90 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 173.80 3.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521399 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479507 0.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152819 0.17%

GameStop, NFT Pazar Yerini Başlattı

gamestop nft pazar yerini baslatti

NFT platformları arasındaki sıkı rekabet devam ederken, GameStop da bu rekabete dahil oluyor. Uzun süredir beklenen GameStop‘un NFT pazar yeri başlatıldı.

GameStop’un NFT Pazaryeri Açılıyor

GameStop yaptığı açıklamada yeni platformu tarafların Blockchain temsil edilen ve güvence altına alınan dijital varlıklarına gerçekten sahip olmalarını sağlayan, gözetim altında olmayan, Ethereum layer 2 tabanlı bir pazar yeri olarak nitelendirdi.

gamestop nft pazar yerini baslattidd

Bunun yanında hatırlatmak gerekirse GameStop, Mayıs ayında, kullanıcıların yeni pazara bağlanabilecekleri cüzdanlardan biri olacak, kendi kendine saklanan bir Ethereum cüzdanını başlatmıştı. Şirket, konu ile ilgili olarak “Web3 oyunlarını, daha fazla yaratıcıyı ve diğer Ethereum ortamlarını” desteklemek için daha fazla özellik ekleyeceğini söyledi. 

Bunun yanında GameStop, geçtiğimiz birkaç ay içinde NFT pazarına yönelik planlarından halka açık bir şekilde bahsetmişti. Son olarak Şubat ayında şirket NFT platformunu başlatmak için Ethereum Layer 2 geliştiricisi Immutable X ile ortaklık kurduğunu söyledi. 

Son olarak belirtmek gerekirse GameStop şirketlerin NFT geliştiricilerine hibe sağlamak amacıyla Immutable X’in IMX tokenlerinde 100 milyon dolara eşit bir fon başlatacağını duyurdu .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala