bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 6.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.56 4.02%
bnb
BNB (BNB) $ 587.00 4.19%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 4.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530162 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466991 3.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151108 13.21%

Galaxy Digital kârını katladı, bir sonraki hedeflerini açıkladı

galaxy digital ceosundan sbf aciklamasi

Galaxy Digital, FTX’e ait kripto varlıklarla yönetimi altındaki miktarı katladı. Şirket bir yıl önce 1,7 milyar doları yönetiyordu ancak son belirlemelere göre bu şimdi üç katını aştı. Kripto yatırım şirketinin yönetimi altında 5,3 milyar doları olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili Financial Times’a konuşan şirketin küresel varlık yönetimi başkanı Steve Kurz, batık kripto borsası FTX ve diğer iflas eden şirketleri değerlendirmeye aldıklarını açıkladı.

Dahası gelecek

Yatırımcı Mike Novogratz’ın sahibi olduğu Galaxy, Ağustos ayında FTX’in iflas masasının yöneticileri tarafından kripto borsasının belirli varlıklarını yönetmek için seçilmişti. Artışın ayrıntılarına ilişkin konuşan Kurz, firmanın şimdi diğer iflas eden şirketlerin varlıklarını satın almakla ilgilendiğini aktardı.

Kurz “Potansiyel hedefler, FTX’in yapay zeka start-up’ı Anthropic’te hisse içeren gayrimenkul ve teknoloji şirketlerinden oluşan VC portföyü olabilir.” dedi.

Kurz ayrıca, beş yıldır bilançoları dışında yatırım yapan bir kripto girişim ekiplerinin olduğunu vurgulayarak “Varlık yönetimi işimizin bu tarafında, böyle bir girişim için iyi bir aday olacağımız anlamına geliyor” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala