bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,686.87 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.75 1.22%
bnb
BNB (BNB) $ 576.41 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 172.88 0.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512881 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469391 2.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151381 2.80%

Fraktal, Blockchain Oyun Cüzdanını Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

fraktal blockchain oyun cuzdanini piyasaya surmeye hazirlaniyorda

Kripto para birimlerinin benimsenmesi ile beraber kripto para sektöründeki diğer alanlarda gelişme kaydetmeye devam ediyor diyebiliriz. Bununla beraber çıkan haberlere göre; oyun odaklı bir NFT platformu olan Fractal, kriptoya aşina olmayanlar için kayıt sürecini sorunsuz hale getirmek için Web3 oyuncuları için bir dijital kripto cüzdanı piyasaya sürüyor.

Fraktal’dan Blockchain Oyun Cüzdanını

Fraktal, oyun şirketlerinin hayranlara yeni ürünler sunması için bir pazar yeri görevi görür ve ayrıca oyuncuların birbirlerine NFT satabilecekleri ikincil bir pazar görevi görüyor.

fraktal blockchain oyun cuzdanini piyasaya surmeye hazirlaniyorFS

Fractal’ın kurucu ortağı Justin Kan, The Block ile yaptığı röportajda konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Aslında bir blockchain oyununa dokunan çok fazla insan yok. Dünyada yaklaşık 1,4 milyon cüzdan ve 3 milyar oyun oyuncusu var. Kan, daha önce oyuncular için popüler bir yayın platformu olan Twitch’in kurucu ortağıydı. Bunun yanında Blockchain oyunlarını çok daha yaygın hale getirmek için kullanılabilirlik tarafını geliştirmemiz gerekecek.

Detaylandırtmak gerekirse Fractal’ın yeni ürünü, kullanıcıların mevcut Google hesaplarını kullanarak bir Fractal cüzdan oluşturarak saniyeler içinde bir Blockchain oyunu oynamaya başlamalarına olanak tanıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala