bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,904.78 2.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.51 1.38%
bnb
BNB (BNB) $ 560.21 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 136.84 3.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522028 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454902 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131626 2.64%

Fireblocks, Bulut Hizmeti Sağlayıcılarına Destek Oluyor

fireblocks bulut hizmeti saglayicilarina destek oluyoref

Kripto odaklı birçok şirket çalışmalarını bir adım öteye taşımak için hamleler gerçekleştiriyor. Bu kez Fireblocks da bunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Fireblocks, bulut hizmeti sağlayıcıları Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform, Alibaba Cloud, Thales ve Securosus için destek sunmaya başlayacak.

Fireblocks’dan Bulut Hizmeti Sağlayıcılarına Destek

Şirketin yaptığı duyuruya göre kripto para saklama teknolojisi sağlayıcısı Fireblocks, bulut hizmeti sağlayıcıları Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform, Alibaba Cloud, Thales ve Securosus için destek sunmaya başladı.

fireblocks bulut hizmeti saglayicilarina destek oluyorgg

Fireblocks’un hizmetlerini daha geniş bir işletme yelpazesine erişilebilir hale getirme ve BT altyapısı şirket içi ve bulut tabanlı çözümler üzerinde konuşlandırılmış bir banka pazarına hizmet etmesine izin verme çabasının bir parçası olduğunu söyledi.

Fireblocks şimdiye kadar altyapı desteği sağlayarak BNY Mellon, BNP Paribas ve Avustralya bankası ANZ Bank dahil olmak üzere 50’den fazla büyük finans kuruluşunu dijital varlık alanına getirdi. Müşteriler arasında ayrıca Robinhood ve fintech şirketi Revolut da yer alıyor.

Aralık ayında, İsviçre merkezli şirket, kripto cüzdanları ve saklama için bir güvenlik standardı olarak oluşturulmuş türünün ilk örneği olan Cryptocurrency Security Standard’ı (CCSS) aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala