bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,763.08 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.38 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 586.18 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528727 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457297 2.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160497 0.31%

Fast Food Zinciri Welly, Shiba Inu Yakım İşlemlerinde Aktif Olacak

fast food zinciri welly shiba inu yakim islemlerinde aktif olacak

Bilindiği üzere popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) sık sık yakım işlemleri ile gündeme geliyor. Bu yakım işlemlerine birçok farklı şirkette dahil oluyor. Bu kez İtalya’nın Napoli şehrinde bulunan Shiba Inu temalı restoran Welly de bu alandaki çalışmalarını sıklaştırıyor.

Welly, Shiba Inu Yakım İşlemlerinde Aktif Rol Oynayacak

Elde edilen bilgilere göre Shiba Inu temalı fast food zinciri Welly, kripto ödeme ağ geçidi NOWPayments yardımıyla Shiba Inu (SHIB) yakma sürecine aktif olarak katılacağını doğruladı.

fast food zinciri welly shiba inu yakim islemlerinde aktif olacak 2

Burger lokantası, yüksek ücretler nedeniyle bir hediye kartı sistemi uygulayacak, ancak ekip, Shibairum, bir layer 2 çözümü tanıtılır tanıtılmaz “her şey çok daha basit olacak” diyor.    

Bunun yanında belirtmek gerekirse NOWPayments, SHIB ve LEASH tokenlarının yazılmasına izin veren yeni bir özellik başlattı. Welly ayrıca ödemeler için yerel SHIB tokenı da kabul ediyor. Öte yandan rakip meme tokenı Dogecoin (DOGE) için destek eklemeyi planlıyor.

Hatırlatmak gerekirse Welly, Şubat ayında Shiba Inu’yu resmi maskotu yapan büyük bir marka değişikliğe gitmişti. Napoli merkezli burger lokantası daha sonra küresel olarak genişlemeye hazır olduğunu açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala