bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,832.91 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.78 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 577.62 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 172.10 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480447 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152152 1.82%

eToro, ALGO, MANA, MATIC ve DASH Alımlarını Durdurdu

etoro bullsheeti satin aldigini duyurduw

Kripto para odaklı birçok şirket piyasanın inişli çıkışlı olduğu dönemde Sosyal ticaret ve yatırım şirketi eToro, ABD’li müşterilerin ALGO, MANA, DASH ve MATIC için yeni ticaret başlatamayacaklarını açıkladı. Şirket, listeden çıkarma işlemlerinin arkasındaki neden olarak hızla gelişen düzenleyici manzarayı gösterdi.

eToro, Belirli Token’ların Alımlarını Durdurma Kararı Aldı

eToro‘nun ticaret ve yatırım platformu, Amerikalı müşterilerin dört farklı kripto para birimi ticareti yapmasının yasaklanacağını belirtti. Şirket, ekibinin sürekli değişen düzenleyici iklime yanıt olarak kripto varlıklarını değerlendirmesi için bir sistem geliştirdiğini iddia etti.

etoro algo mana matic ve dash alimlarini durdurduEF

eToro konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Son gelişmeler nedeniyle, ABD’li müşterilerimiz için kripto teklifimizde bazı değişiklikler yapacağız. ABD’li müşteriler artık ALGO, MANA, DASH ve MATIC’de yeni pozisyon açamayacak. Kripto endüstrisinin geleceğini şekillendirmek ve sıradan yatırımcı için şampiyon erişimini şekillendirmek için dünyanın dört bir yanındaki düzenleyicilerle yakın bir şekilde çalışmaya kararlıyız.

eToro’nun bu duyurusu, Robinhood’un Cardano ( ADA ), Solana (SOL) ve Polygon’u (MATIC) liste dışı bırakma kararının ardından geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala