bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,656.86 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.89 1.21%
bnb
BNB (BNB) $ 574.88 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 169.27 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51009 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468074 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150002 1.64%

Eski Beyaz Saray Direktörü Bitcoin Yükselişini İşaret Etti

eski beyaz saray direktoru bitcoin yukselisini isaret etti

Eski Beyaz Saray iletişim direktörü ve Skybridge Capital’in kurucusu olan Anthony Scaramucci, Bitcoin ve mevcut kripto para pazarı hakkında açıklamalarda bulundu. Scaramucci, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda yeniden yükselişe geçeceğini söyledi.

Scaramucci Bitcoin Fiyat Tahminini Açıkladı

Anthony Scaramucci, CNBC ile yaptığı röportajda mevcut pazar hakkında düşüncelerini paylaştı. Kripto para piyasasında yaşananları çok kötü bir durum olarak tanımlayan Scaramucci ancak yine de yaşanan bu düşüşlerin satın alma fırsatı sunduğunu ve bu fırsatın değerlendirilebileceğini belirtti. Kripto para birimleri şu sıralar aylardır hatta yıllardır görülmeyen en düşük seviyelerde bulunuyor.

eski beyaz saray direktoru bitcoin yukselisini isaret etti 2

Bazı kurumlar durumu kurtarmak için çeşitli hamleler yaparken bazı yatırımcılar kripto para birimlerindeki yatırımlarını çekmeye başladı. Anthony Scaramucci mevcut durum hakkında yaptığı açıklamada, devam eden piyasa düşüşünün 2000 yılının Mart ayında yaşanan baskıya benzer olduğunu ve mevcut düşüş hissinin hem hisse senetleri hem de kripto para için 2009 yılına çok benzer olduğunu ancak yine de yatırımcıların bu süreçte dikkatli olması gerektiğini belirtti. Scaramucci açıklamasında ayrıca elinde Bitcoin (BTC) tuttuğu için mutlu olduğunu ve Bitcoin’in 12 – 24 ay içinde 100 bin dolar seviyesine ulaşacağını inandığını söyledi. Scaramucci ayrıca içinde bulunduğumuz zamanın bir satın alma fırsatı sunduğunu ve kişilerin gelecekte pişmanlık duymaması için satın alma işlemleri gerçekleştirebileceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala