bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,350.78 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.13 1.47%
bnb
BNB (BNB) $ 574.09 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 170.03 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509702 2.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468496 2.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148989 2.63%

CoinSwitch Kuber, Kripto Rupisi Endeksini (CRE8) Başlattı

coinswitch kuber kripto rupisi endeksini baslattiaf

Hindistan sık sık kripto para birimleri ile ilgili olarak yeni gelişemeler ile gündeme geliyor. Bu kez Hindistan merkezli kripto para borsası CoinSwitch Kuber’dan bir hamle geldi. CoinSwitch Kuber, kripto piyasasına dayalı olarak Hindistan Rupisinin performansı hakkında gerçek bilgi verecek bir endeks başlattığını açıkladı.

CoinSwitch Kuber’dan Hindistan Rupisini İzleyecek Endeks

CoinDesk‘in haberine göre; CoinSwitch Kuber, kripto piyasasına dayalı olarak Hindistan Rupisinin performansı hakkında daha iyi bilgi alabilmek için Kripto Rupisi Endeksi (CRE8), başlattı. Kripto Rupisi Endeksi, en büyük sekiz kripto varlığına dayalı olarak Hindistan Rupisinin performansını izleyecek.

CoinSwitch Kuber CEO’su ve kurucu ortağı Ashish Singhal, yeni başlatılan endeks hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

Dolara dayalı uluslararası endekslere güvenmek zorundalar. Ancak bu endeksler Hindistan pazarının gerçek resmini vermiyor ve Hindistan’ın büyüyen yatırımcı tabanının arz-talep dinamiklerini kaçırıyor.

CRE8 endeksi, şirketin 18 milyon kayıtlı kullanıcısı olduğunu söylediği CoinSwitch Kuber uygulamasında yapılan işlemlere dayanıyor. Bunun yanında belirtmek gerekirse CoinSwitch Kuber, Andreessen Horowitz (a16z), Coinbase Ventures, Tiger Global ve Sequoia Capital gibi yatırımcılar tarafından destekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala