bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,660.86 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.44 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 576.28 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 172.31 0.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51324 1.74%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471144 2.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150909 2.78%

Citadel Securities ve Virtu, Kripto Para Ticaret Platformu Kuruyor

citadel securities ve virtu kripto para ticaret platformu kuruyorfs

Kripto para piyasası genişlemeye devam ettikçe büyük finansal şirketler de kripto para akımına katılmaya başladı. Bu duruma en iyi örnek olarak çıkan haberlere göre; üç finans devi olan Citadel Securities, Fidelity Investments ve Charles Schab Corp’u gösterebiliriz. dijital varlıklara erişimi genişletecek bir kripto teklifi oluşturmak için güçlerini birleştiriyor .

Citadel Securities ve Virtu’dan Kripto Para Platformu

Reuters‘ın haberine göre; Citadel Securities ve Virtu Financial, Fidelity Investments ve Charles Schwab ile yeni bir kripto ticaret platformu kuruyor. Bu üç finansal şirket perakende komisyonculuklarının müşterilerine kripto uygulamaları sunmasına izin verecek bir kripto ticaret ekosistemi geliştirmek için Virtu Financial Inc ile birleşecek.

Ayrıca proje, girişim sermayesi şirketleri Sequoia Capital ve Paradigm ile birkaç perakende aracı kurumu da bir araya getirecek.

citadel securities ve virtu kripto para ticaret platformu kuruyorgs

Konu ile ilgili olarak yayınlanan bir rapora göre; söz konusu proje henüz geliştirme aşamasında ve bu yılın sonundan veya gelecek yılın başlangıcından önce hazır olmayabilir. 

Ayrıca raporda, Fidelity‘nin sözcüsü Susan Coburn, şirketin sektördeki müşterilerimiz için likidite sağlama seçeneği sağlayan çabaları desteklediğini de belirtiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala