bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,677.86 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.48 1.38%
bnb
BNB (BNB) $ 575.83 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 171.95 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512499 2.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468647 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151212 2.45%

Chainlink (LINK) Stake Programını Açıkladı! LINK Yükseldi

chainlink link stake programini

Chainlink (LINK), 2022’nin ikinci yarısında Staking programını duyurmasının ardından, dört haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Chainlink tarafından yapılan duyuruda, Stake programının amacının ekosistemi güvenli hale getirmek ve kullanıcıların güvencelerini artırmak olduğu belirtildi. Ayrıca şirket, Blockchain’in verimliliğini artırmayı planladığını söyledi.

Chainlink (LINK) Stake Programını Duyurdu

Chainlink merkeziyetsiz oracle ağının yerel kripto parası olan LINK, stake mekanizması ile ilgili yol haritası duyurulduktan sonra yüzde 12 yükselerek 8,86 dolara yükseldi. Söz konusu olan Stake programı Chainlink’in resmi Twitter hesabın üzerinden duyuruldu.

Chainlik, Stake programı ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Staking, Oracle ağlarının uzun vadeli güvenliği ve sürdürülebilirliği için yeni bir dönem olan Chainlink Economics 2.0’ın başlangıcını işaret ediyor. Bu güncellemede, Chainlink Network’te uzun vadeli hedefleri, yol haritasını ve staking’in ilk uygulamasını tanımlıyoruz.

Şirket tarafından yapılan açıklama göre LINK stake uygulaması ile beraber yatırımcılar pasif gelir elde edilebilirken, aynı zamanda güvenilir veri iletimini de sağlayacak. Aynı zamanda Chainlink, tüm LINK yatırımcılarını ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Son olarak Chainlink (LINK) bu programın duyurulmasının ardından yükselişe geçti. Haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 8,45 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala