bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,234.09 6.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,647.76 16.71%
bnb
BNB (BNB) $ 598.54 3.28%
solana
Solana (SOL) $ 182.24 2.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536398 4.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499139 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163019 7.09%

Celsius, Yeniden Yapılanma Süresini Uzatmak için Harekete Geçti

celsius yeniden yapilanma suresini uzatmak icin harekete gectias

Terra’nın çöküşü sonrası iflas davaları ile mahkemeden mahkemeye koşturan Celsius ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital ile başlayan iflas başvuruları, kripto borç verme platformu Celsius Network‘e kadar ilerledi. Celsius, geri dönüş için bir yeni yollar peşinde.

Celsius, Yeniden Yapılanma Süresini Uzatmak İstiyor

İflas eden kripto borç veren Celsius Network yaptığı açıklamada , yeniden yapılanma planı için yeniden yapılanma süresini uzatmak için bir harekette bulunduğunu söyledi.

celsius yeniden yapilanma suresini uzatmak icin harekete gectitgh

Sorunlu kripto borç veren Celsius, ABD mahkemesine yeniden düzenleme planı hazırlamak için ihtiyaç duyduğu süreyi uzatmak için bir dava açtığını söyledi. Firma, Haziran ayında müşteri fonlarındaki milyarlarca doları dondurduktan aylar sonra şimdi iflas işlemlerinden geçiyor.

İlk başvuru , firmaya borçlarını nasıl geri ödeyeceğini detaylandıran bir yeniden yapılanma planı hazırlama hakkı veren dört aylık bir yapılandırma dönemi başlattı. Bu arada, alacaklılardan gelen tüm hukuk davası girişimleri beklemeye alınıyor. Şirket, 5.5 milyar dolardan fazla borcu olduğunu bildirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala