bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,980.95 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.94 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 581.25 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 173.61 0.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523013 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480574 0.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155087 0.42%

ETC Group’un Bitcoin ETP’si, Cboe Europe’da Listelenecek

cboe europeun bitcoin etpsi etc groupta listeleneceka

Kripto para birimlerinin benimsenmesi ile beraber borsada işlem gören fonların sayısında artış gözlemlendi. Son olarak çıkan haberlere göre; Avrupa’nın önde gelen kurumsal düzeyde dijital varlığa dayalı menkul kıymetler sağlayıcısı ETC Group, fiziksel destekli BTCetc’yi Cboe Europe’da listeleyeceğini duyurdu.

ETC Group, Bitcoin ETP’si Cboe Europe’ta Listeliyor

Kripto paraların kullanım alanın hızlı bir şekilde artış gösteriyor. Son olarak Avrupa’nın önde gelen kurumsal düzeyde dijital varlığa dayalı menkul kıymetler sağlayıcısı ETC Group, fiziksel destekli BTCetc’yi listeleyeceğini açıkladı.

cboe europeun bitcoin etpsi etc groupta listelenecekad

ETC Group’un BTCetc’si, Cboe’nin Amsterdam merkezli borsası Cboe Europe BV’de işlem yapmak üzere listelenecek. Alım satım, euro cinsinden ve takas SIX x-clear tarafından gerçekleştirilecek.

ETC Group’un Kurucusu ve CEO’su Tim Bevan şunları söyledi:

Amiral gemisi bir ürün olarak BTCE’yi Cboe Avrupa’ya getirmek, dünya çapında kriptoya maruz kalma talebi toparlandığından mantıklı bir adım. Cboe Europe’daki BTCE listesi, ETC Group’un Avrupa’da yerleşik kripto para destekli menkul kıymetlerdeki liderlik konumunu daha da sağlamlaştırıyor.

Ayrıca Cboe Europe, Pan-Avrupa hisse senetleri ve türevleri piyasası altyapısının önde gelen bir sağlayıcı konumunda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala