bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,268.68 2.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.94 2.43%
bnb
BNB (BNB) $ 584.63 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 145.61 6.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52083 2.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439262 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146981 6.28%

BXB Capital, Bitcoin Odaklı Ticaret Fonu Başlatıyor

Bitcoinin BTC Kademeli Dususu Suruyor

Son dönemde birçok şirket çalışmalarını bir adım öteye taşımak için harekete geçti. Son olarak Fortune’un bildirdiğine göre BXB Capital, temmuz ayında Bitcoin odaklı bir ticaret fonu başlatıyor.

BXB Capital’den Bitcoin Odaklı Ticaret Fonu

Kripto hedge fonu BXB Capital veya Block by Block Capital, temmuz ayında Bitcoin odaklı bir ticaret fonu başlatıyor. Binance Korea’nın eski kurucu ortakları JJ Petersen ve Alex Friedberg tarafından ortaklaşa kurulan fonun hali hazırda 400 Bitcoin’i (mevcut fiyatlarla yaklaşık 10 milyon dolar değerinde taahhütleri mevcut.

bxb capital bitcoin odakli ticaret fonu baslatiyortg

Binance Korea’nın eski kurucu ortaklarından JJ Petersen konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bitcoin’e daha fazla kazanmak istediğiniz varlık olarak bakan çok az fon var. İnsanlar çerçevelerini değiştirmeye başlıyor ve artık sadece USD veya fiat cinsinden daha fazla servet elde etmeye çalışmıyorlar. “Daha fazla Bitcoin kazanırsanız, yalnızca tokeninizin sahibi olursunuz, böylece dolaşımdaki arzın toplam yüzdesini kalıcı olarak artırırsınız.

Petersen, birçok kripto yerli yatırımcının daha fazla dolar tutmak istemediğini, bu nedenle yeni fonun onlara borç verme veya ürün getirmeden bitcoin kazanma şansı verdiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala