bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 6.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.56 4.02%
bnb
BNB (BNB) $ 587.00 4.19%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 4.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530162 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466991 3.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151108 13.21%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Sedef Şahin Oldu

BTCafe’de bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün konuğu oyuncu Sedef Şahin oldu. Sedef Şahin ile projelerinden ve para ile olan ilişkisinden bahsedildi.

Neler Konuşuldu?

-Melis Hazal Karagöz Sedef Şahin’e “Para konusunda garantici misin? Nasılsın bu konuda?” diye bir soru yöneltti:

Sedef Şahin “Para konusunda aslında şöyle davranıyorum genellikle, parayı bulduğum zaman harcıyorum. Eğer param yoksa da idare ediyorum. Benim çok lüks yaşadığım zamanlarda oldu fakat mutluluk olmadığında yani aslında ben biraz mutluluğum peşindeyim. Şöyle söyleyeyim, kendimi bulmaya başladığımdan beri aslında mutluluğun peşindeyim. Beni gerçekten ne mutlu ediyor? Para mı? Aşk mı? ayrıca işime inanılmaz düşkün işkolik bir kadınımdır. Kimseyi tanımıyorum iş konusu olduğunda. Gerçek mutluluk hani belki de en çok, mutluluk tanımıyla da alakalı bir şey. Bunun yanında para konusunda garantici miyim? Son zamanlarda öyle olmaya başladım. Açıkçası öngörülemeyen giderler kısmı beni biraz korkutuyor. Özellikle beni, gelirin yüksek olmayıp giderin çok yüksek olması benim korkutmuştu. Bakıldığı zaman aslında para kazanmak çok kolay. Aynı şekilde parayı harcamak da çok kolay gibi geliyor bir taraftan. Bir de ben çok idealleri olan bir kadınım, o yüzden para kazanmak benim için çok kolaydı. Bir de şunu İtiraf etmeliyim ki çok kolay kazıklanırım. Çünkü o paranın peşine düşmüyorum, gitmiyorum” şeklinde konuştu.

-Melis Hazal Karagöz Sedef Şahin’e NFT hakkında bir şey duyup duymadığını sordu:

Sedef Şahin “NFT hakkında bir şey duymadım. Aslında kripto paralar hakkında bilgi edinmek çok istedim. Kulağa çok güzel geliyor. Örnek kripto parayı koy kenara bilmem kaç katını geri al. Çok karlı bir yatırım süreci olduğunu biliyorum Yani bu durumlarda daha garanticiyimdir. O yüzden benim bu konulara girebilmem için doğru bir yatırımcıya ihtiyacım var” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala